Selecteer een pagina

ARCHITECTUUR

ARCHITECTUUR

Vanaf een blank canvas tot een bestaande gedateerde woning kan Samuel Interiors u volledig begeleiden met de bouw of verbouwing. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze vaste architect Anja Beyer.

Doordat we als interieurarchitect vanaf de eerste schetsfase erbij zijn van de architectuur, gaan we diep in op details en functies van de woonruimtes. Zo wordt er niet alleen naar exterieur gekeken maar ook het interieur. We zorgen ervoor dat ruimtes optimaal aansluiten op uw woonwensen.

Balans en formaat zijn cruciaal voor een krachtig ontwerp. We zorgen ervoor dat er sterke zichtlijnen zijn, samen met natuurlijk daglicht geeft dit veschillende dimensies aan uw woning.

Bij verbouwing van een bestaande woning kijken we eerst naar de interieurarchitectuur. Vaak liggen er tussen de bestaande muren meer mogelijkheden dan u denkt. Hiernaast is een uitbouw aan de architectuur ook een prachtige oplossing voor gebrek aan ruimte.

Het ontwerp wordt volledig in 3D getekend. Voor de uitvoering van het project zijn er bouwtekeningen, werkomschrijvingen, plannen voor aansluitingen van electra- en watervoorzieningen, contact met de gemeente voor vergunningen, bouwbegeleiding met de aannemer en offerte aanvraag. Uiteraard kan elk onderdeel afzondelijk uitgevoerd worden.